Over mij

Wie is Conny Bakker

Ik ben oorspronkelijk opgeleid tot biochemisch laborant. Jarenlang heb ik met veel plezier als research-analist gewerkt bij het AMC in Amsterdam. Op een goed moment was ik toe aan iets nieuws en besloot om een massageopleiding te gaan doen. Ik wilde graag wat meer vanuit mijn hart gaan werken in plaats van de theorie van de wetenschap. Door het masseren werd ik steeds enthousiaster. Uiteindelijk heb ik de volledige opleiding tot massagetherapeut op HBO-niveau afgerond. Maar de nieuwsgierigheid en het onderzoek over hoe een lichaam functioneert is gebleven. Het leuke is dat ieder persoon weer anders is en dat daardoor ieder lichaam weer anders reageert. Daarom wil ik niet in vaste protocollen werken maar die behandeling geven die op dat moment geschikt is. Door deze persoonlijke benadering worden mijn behandelingen helaas niet vergoed door de zorgverzekering. 
Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk in Castricum met vele tevreden klanten.

Conny Bakker

De opleiding tot massagetherapeut bij Leffelaar/ Veerman college omvat veel verschillende massagetechnieken. Daarnaast heb ik ook verschillende sportmassage opleidingen gedaan bij de NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage) en volg daar nog regelmatig herhalingscursussen.
Ik ben een erkend Touch Pro-stoelmasseuse en ben in bezit van een licentie.
Maar het meest enthousiast ben ik voor de Emmett Techniek en de bijbehorende Tom Bowen 101 therapie. Ik ben inmiddels advanced practitioner. Maar nog steeds blijft het me verbazen hoe je met een lichte aanraking op bepaalde punten op de huid, zoveel verandering kan in het lichaam kan genereren. Blokkades worden opgeheven en het lichaam komt weer in balans.
Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma medische basiskennis op HBO niveau.

Bent u nieuwsgierig naar mijn vele diploma’s en certificaten?
Ik laat ze met trots zien.